Comunicate de presa

Vezi toate

Hyundai Motorsport a incheiat pe podium Raliul Argentinei

30-Apr-2018
·Hyundai Motorsport a incheiat cu doua masini pe podium Raliul Argentinei, etapa a cincea din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC) ·Thierry Neuville s-a clasat pe locul al doilea si a fost cronometrat cu cel mai bun timp in Power Stage ·DaniSordo a urcat pe treapta a treia a podiumu...

Hyundai Motorsport se lupta pentru un loc pe podium in Raliul Argentinei

28-Apr-2018
·Hyundai Motorsport se afla in lupta pentru podium, dupa prima zi din Raliul Argentinei, etapa a cincea din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC) ·Thierry Neuville este pe locul al treilea, dupa cele opt probe desfasurate, cu un avans de doar 0,9 secunde fata de Dani Sordo, colegul sau din...

Competitia "Hyundai World Football Heritage" ofera suporterilor sansa de a participa la finala Cupei Mondiale de Fotbal 2018

26-Apr-2018
• Hyundai este partener oficial al Cupei Mondiale FIFA 2018 • Hyundai si Muzeul Fotbalului Mondial FIFA organizeaza un concurs international pentru suporteri • Thierry Henry, Lukas Podolski si Cafu sunt protagonisti intr-o serie de clipuri care promoveaza competitia • 32 de castigato...

Hyundai prezinta noile modele i20

25-Apr-2018
25 aprilie 2018 – Hyundai continua succesul inregistrat pe segmentul B lansand noile i20. Pentru a raspunde asteptarilor clientilor, versiunile in cinci usi si Active dispun de un design actualizat, precum si de dotari de siguranta Hyundai SmartSense. Modelele beneficiaza de transmisia cu dublu ...

Hyundai in lume

Sisteme de productie la nivel global

In scopul de a produce autovehicule potrivite preferintelor si stilului de viata zonal, Hyundai a organizat un sistem de productie care depaseste granitele geografice. Fiecare fabrica Hyundai din lume produce modele dedicate necesitatilor locale.

Stiati ca?

 • Principalele modele de volum Hyundai pentru Romania se produc in Europa: ix35 si i30 in Cehia, i20 in Turcia.
 • Hyundai dispune de 27 uzine si 10 locatii de productie, amplasate pe 4 continente: Europa, Asia, America de Nord si America de Sud. Prezenta în toate cele 192 state ale lumii, marca Hyundai beneficiaza de o retea de peste 6.000 locatii showroom.
 • Fabrica Hyundai Ulsan, din Coreea, este cel mai mare complex de productie existent in industria auto, avand o capacitate anuala de peste 1.500.000 unitati.
 • Hyundai este singurul producator auto care integreaza propria sa otelarie, Hyundai Steel, generand resursele necesare pentru productia interna a componentelor de caroserie auto.
 • Hyundai se claseaza incepand cu anul 2010 in top 5 cei mai importanti producatori auto la nivel mondial, devansand Ford.
 • In anul 2011, Hyundai a lansat prima cutie de viteze cu transmisie automata cu 8 trepte, dezvoltata independent. Hyundai devine astfel prima marca de volum ce detine aceasta tehnologie intern.

Reteaua nationala de distributie si service

La Hyundai credem ca un partener puternic este mereu aproape de clientul sau. Iar ca acest fapt sa devina realitate, Hyundai Auto Romania a dezvoltat o vasta retea nationala de distributie si servisare dedicata marcii. Personalul specializat Hyundai prezent in 30 de locatii showroom si 36 locatii service asigura disponibilitatea serviciilor la nivel national, indiferent de zona in care activeaza clientii. Reteaua de distribuitori si reparatori autorizati Hyundai in Romania ofera clientilor o gama larga de servicii, precum:

 • configurarea si selectarea modelelor Hyundai
 • solutii personalizate de finantare, prin leasing financiar sau operational
 • contracte de servisare la nivel national
 • facturare centralizata
 • servicii buy-back si trade-in
 • servicii si preturi personalizate pentru întretinerea flotei
 • asistenta rutiera gratuita

WRC Hyundai

The world rally championship

Hyundai i20 WRCA luat startul in Campionatul Mondial de Raliuri 2016


Hyundai Motorsport Hyundai WRC website
De ce Campionatul Mondial de Raliuri?
Mai aproape de fani. In Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) participa modele de serie adaptate diferitelor trasee, cu un grad inalt de dificultate. Acestea se desfasoara pe asflat, macadam, zapada sau gheata. Eventimentul este alcatuit din 13 etape care se desfasoara in regiuni precum: Monte-Carlo, Argentina, Germania, Tara Galilor si Finlanda. Sunt probe dificile, care au loc in conditii speciale. WRC reprezinta adrenalina, entuziasm, pasiune si performanta.

Cele doua fete ale modelului i20
Hyundai a ales i20 pentru a concura in WRC. Acest model dispune de un design modern si materiale calitative, fiind un autovehicul ideal pentru deplasari cotodiene. Modelul i20, special proiectat pentru Campionatul Mondial de Raliuri beneficiaza de elemente tehnologice exceptionale si permormante. i20 WRC are la baza celebrul Hyundai i20, multe dintre componente fiind reproiectate si imbunatatite. 
Hyundai i20 WRC a fost proiectat la Centrul Hyundai de cercetare si Dezvoltare din Namyang, Coreea si este pregatit pentru raliu la sediul Hyundai Motorsport din Alzenau, Germania.
Hyundai Motorsport
Reprezinta un nou centru al excelentei si performantei tehnologice al Hyundai Motor Company. Proiectul a demarat in anul 2013 in Alzenau, Germania. Hyundai Motorsport are ca obiectiv dezvoltarea de programe motorsport, care sa demonstreaze performanta tehnologica Hyundai. Programul intens de testare desfasurat in anul 2013 a avut ca obiectiv formarea echipei si pregatirea modelului i20.
Top

Hyundai si mediul inconjurator

Importanta acordata mediului inconjurator a crescut considerabil in ultimii ani, iar industria de automobile s-a adaptat acestor modificari, producand autovehicule ce raspund ultimelor cerinte tehnologice.

Hyundai s-a implicat, de-a lungul timpului, intr-o serie de initiative si parteneriate care au ca scop promovarea vehiculelor cu emisii reduse de dioxid de carbon. Strategia si viziunea companiei au fost recunoscute la nivel international ca facand parte din clasamentul “Marci globale prietenoase cu mediul 2012”, publicat in studiul Interbrand - 50 de marci internationale prietenoase cu mediul. Clasat pe locul 17, Hyundai a fost unul dintre cei mai bine pozitionati producatori auto. Interbrand a mentionat faptul ca Hyundai este lider in industria “zero emisii” prin dezvoltarea tehnologiei pe baza de hidrogen.  

Modelul Hyundai ix35 Fuel Cell reprezinta a treia generatie de vehicule fuel cell pe baza de energie electrica. De la prezentarea Hyundai Santa Fe FCEV in 2000, compania a devenit lider international in dezvoltarea tehnologiei pe baza de hidrogen si dispune de unul dintre cele mai extinse centre de cercetare in Coreea.

Lista centrelor de colectare pentru vehicule scoase din uz recomandate de catre Hyundai Auto Romania


Cariere

In 1967, nimeni nu ar fi crezut ca Hyundai va deveni intr-o zi unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata auto mondiala.

Cu toate acestea, dupa numai 50 de ani de crestere continua, Hyundai este acum unul dintre cei mai importanti si mai prestigiosi producatori auto din lume. Datorita pasiunii pentru excelenta auto, prin conceperea si productia unor vehicule adevarate opere de arta, Hyundai este de asemenea una dintre cele mai promitatoare marci auto. Toate aceste realizari incurajeaza si inspira angajatii Hyundai din intreaga lume in depasirea propriilor obiective. Devotati imbunatatirii produselor Hyundai si cresterii calitatii serviciilor post-vanzare, ei urmaresc de fapt transformarea Hyundai intr-o marca si mai atragatoare milioanelor de oameni din intreaga lume.

De aceea, echipa Hyundai Auto Romania ureaza bun-venit tuturor celor ce pot sustine obiectivul transformarii intr-o marca de top pe piata auto locala. Pentru a te inscrie in baza de date a departamentului de resurse umane al Hyundai Auto Romania, trimite cv-ul la e-mail: hr.hyundai@tiriacauto.ro


Contact

Vizualizeaza traseu

Pentru informatii referitoare la disponibilitatea modelelor Hyundai va rugam sa contactati cel mai apropiat distribuitor autorizat Hyundai Auto Romania. Pentru informatii referitoare la operatiuni service, va rugam sa contactati cel mai apropiat reparator autorizat Hyundai Auto Romania.

Adresa:  B-dul Expozitiei nr. 2, etaj 1, sector 1, Bucuresti

Tel: +4021/269.25.23; +4021/269.25.24;

Fax: +4021/269.25.25;

E-mail: office.hyundai@tiriacauto.ro


Top