Modelul Hyundai i10 castiga pentru al patrulea an premiul pentru cel mai popular automobil de oras, in cadrul premiilor Honest John

• i10 a fost apreciat de utilizatorii site-ului HonestJohn.co.uk pentru costurile de exploatare reduse, designul rafinat si garantia de cinci ani
  • Hyundai Motor UK castiga pentru al patrulea an consecutiv premiul pentru cel mai popular automobil de oras, in cadrul premiilor Honest John, acordate in urma voturilor utilizatorilor site-ului HonestJohn.co.uk.

"Hyundai i10 a obtinut pentru a patra oara premiul pentru cel mai popular automobil de oras, o realizare extraordinara, tinand cont de concurenta acerba. Intr-adevar, in ultimele 12 luni, i10 a generat in randul cititorilor nostri un interes foarte mare, multi dintre ei apreciind garantia de cinci ani, costurile reduse de exploatare si designul rafinat", a declarat Dan Harrison, redactorul sef al HonestJohn.co.uk.

Tony Whitehorn, presedinte si CEO Hyundai Motor UK, a adaugat: "Ne bucuram ca i10 continua sa impresioneze. Titlul obtinut evidentiaza inca o data faptul ca eleganta si rafinamentul pe care le ofera in acest segment competitiv sunt apreciate de clientii nostri. Autovehiculul se remarca nu doar prin exteriorul versatil, ci si prin elemente de confort, siguranta si conectivitate avansate, asemenea modelelor din segmentele superioare. Ne bucuram sa afirmam ca i10 continua sa fie un succes de piata."

Castigatorii sunt desemnati de cei mai buni dintre experti: utilizatorii site-ului. Premiile recompenseaza modelele cel mai des cautate si apreciate de catre utilizatorii HonestJohn.co.uk.

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.