Despre Noi

CENTRAL MOTORS este o societate privata care are drept scop oferirea de servicii in domeniul auto, fiind infiintata din anul 1999. Showroom-urile si service-urile auto au o suprafata totala de peste 4100 mp, fiind unele dintre cele mai mari complexe auto din Bistrita. Obiectivele Central Motors, pe termen scurt si mediu, au ca element central consolidarea relatiei client – companie – marca.

Noile investitii permit echipei Central Motors sa ofere astazi clientilor sai servicii si solutii complete si personalizate. În acest sens, au fost initiate programe de loializare si fidelizare a clientilor si s-au dezvoltat parteneriate strategice cu companii de renume, ce opereaza pe piata autohtona sau internationala, cu scopul cultivarii unei relatii cât mai lungi si mai consistente cu fiecare dintre clientii organizatiei.

Mai mult decât profesionalism la standarde ridicate, Central Motors inseamna echipa. O echipa unita, bine pregatita si pasionata de domeniul auto, ai carei membrii impartasesc, indiferent de nivelul ierarhic, aceleasi valori si principii de business.

Detinem in parcul auto o paleta vasta de modele care se pliaza pentru orice tipologie de business (masini mici de oras, sedan-uri, SUV-uri, autoutilitare), preturi accesibile si de asemenea, promotii lunare care vin in avantajul clientului.

Showroom-ul extrem de spatios Hyundai - inaugurat in 10 decembrie 2015 - va asteapta intodeauna cu o gama variata de modele personalizate si potrivite necesitatilor dumneavoastra.

Top